Съдът в Монтана наказа с 1000 лева глоба жител на 

...
Съдът в Монтана наказа с 1000 лева глоба жител на 
Коментари Харесай

Наказаха с глоба софиянец, потрошил гарата в Бойчиновци и хукнал гол из града

Съдът в Монтана наказа с 1000 лв. санкция гражданин на  София, който в пияно положение, провокирал скандал на ж. п. гара Бойчиновци, счупил вратата  на гарата и се разхождал гол по улиците на града, оповестиха от магистратурата. Според документите по делото през месец май подсъдимият с букви Д. С. П. дошъл в Бойчиновци, където татко му бил закупил парцел. 

Според очевидци с двулитрово шише бира и бутилка ракия в ръце, подсъдимият посетил кафенето на гарата в Бойчиновци, изпил огромна част от алкохола, който носел, след което, счупил с глава вратата на постройката на БДЖ,  съблякъл се  както майка го е родила, и тръгнал по улиците като ръкомахал на преминаващите коли, а най-после лежащ гол на уличното платно.

Шокирани минувачи подали сигнал на тел. 112, пристигналите чиновници на Министерство на вътрешните работи задържали нарушителя и по случая било формирано досъдебно произвеждане за закононарушение срещу реда и публичното успокоение. След като се срещна с всички документи по делото и изслуша страните, Районен съд – Монтана призна  подсъдимия Д. С. П. – 37 годишен, със приблизително особено обучение, работи, неосъждан, за отговорен и му наложи административно наказване – санкция в размер на 1000 лв..
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР